Yhteystiedot
Nimi Antiikki- ja sisustuspalveluliike BelAntico
Y-tunnus  2254302-2
Myynti Netti- ja varastokauppa (Turku ja Kaarina) sekä valikoidut messut
Puhelin: 040-704 6198                                                        
Kotisivut: www.antico.fi
Sähköposti:    
info(a)antico.fi

Ota yhteyttä (puh: 040-704 6198 tai s-posti: info@antico.fi), kun haluat tulla ostoksille, niin sovitaan tapaaminen. Tervetuloa! T: Kari 

HUOM! Voit ottaa yhteyttä kätevästi myös klikkaamalla allaolevaa "Yhteydenottolomake"-linkkiä.

Yhteydenottolomake

Möhäiskustavilaiset marmorikynttilänjalat

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterin nimi: BelAnticon asiakasrekisteri

2. Rekisterinpitäjä: BelAntico, Y-tunnus: 2254302-2

3. Rekisteristä vastaava henkilö: Kari Airo, puh.040-704 6198, info(a)antico.fi

4. Rekisterin käyttötarkoitus: Asiakkaan henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, asiakasviestintään, markkinointiin, asiakaspalvelun kehittämiseen, palaute- ja mielipidekyselyihin sekä muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö: Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat asiakastiedot: etu- ja sukunimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, sukupuoli. Rekisteriin voidaan tallentaa asiakkaan itse ilmoittamat kiinnostuksen kohteet kohdennettua markkinointia varten.

6. Rekisterin tietolähteet: Asiakasrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan asiakkaan omalla ilmoituksella yrityksen verkkosivustolla olevan sähköisen rekisteröinti- tai yhteydenottolomakkeen - tai palaute-/kyselylomakkeen kautta asiakkaan siihen suostuessa.

7. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet: Tiedot tallennetaan kootusti rekisterinpitäjän työasemalle ja niitä käsitellään tietokoneyksikössä, joka on suojattu palomuurilla, haittaohjelmatorjunnalla ja kirjautumiseen vaadittavalla käyttäjätunnuskohtaisella salasanalla. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän asiakasrekisteristä vastaava henkilö huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

9. Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteriin merkitty henkilö voi koska tahansa tarkastaa mitä tietoja hänestä on merkitty yhdistyksen asiakasrekisteriin tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tietojen tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisesti rekisteristä vastaavalle henkilölle. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 3. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

10. Kielto-oikeus: Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä ja oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia sekä kyselyitä varten. Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä rekisteristä vastaavaan henkilöön puhelimitse 040-704 6198 tai sähköpostilla osoitteeseen info(a)antico.fi.